top of page
relaxbyleandra_logo_small.png
  • instagram
  • facebook

Anti-stress massage

De anti-stress massage richt zich op het gehele lichaam inclusief het gezicht.

Geef je lichaam de rust die zij verdient met onze meest complete massage! In ons drukke leven vergeten we vaak wat het meest belangrijk is voor onszelf; een gezond en ontspannen lichaam. In deze anti stress massage komt het hele lichaam inclusief het gezicht aan bod en zorgt ervoor dat u weer heerlijk, van hoofd tot en met de voeten, volledig ontspannen naar buiten gaat.

We ontstressen je spieren in je gezicht, de knopen in je rug, de spanningen in je benen, vermoeide voeten én wekken diverse belangrijke stoffen op die het lichaam laten ontspannen en de doorstroming van het bloed stimuleren.

Naast het ontspannen van de spieren focussen we ons namelijk ook op de aanmaak van collageen en elastine in je gezicht, wat ervoor zorgt dat huid strakker wordt en wekken het hormoon oxytocine op. Dit hormoon is een natuurlijk medicijn tegen stress aangezien het je hartslag en bloeddruk laat dalen, waardoor je je weer heerlijk ontspannen gaat voelen. Oxytocine wordt ook wel het 'knuffelhormoon' genoemd, dus het geeft je een gelukkig gevoel en laat afvalstoffen sneller uit je lichaam stromen.

Door middel van een heerlijk door u gekozen olie, zoals de licht verwarmende eucalyptus olie, komen je spieren weer los. We sluiten af met een theetje om de afvalstoffen af te voeren en je bent weer klaar om tegen het drukke leven te kunnen.

60 minuten - €60,00

Adres Relax by Leandra:

      Burgemeester Notermansstraat 51

      5683 MA Best

      0031(0)621959159

      Leandra@Lassing.nl

      

envelop.png
map.png
telefoon.png

Openingstijden:

Maandag   18:00 - 21:00

Dinsdag     19:00 - 21:00

Woensdag  09:00 - 12:00

Donderdag gesloten

Vrijdag        gesloten

Zaterdag     in overleg

Zondag       gesloten

Bedrijfsgegevens:

 

ANBOS geregistreerd en gecertificeerd.

SBB (leerbedrijf).

KvK:  62623648

BTW: NL002339064B19

AGB: 89100104

bottom of page